Tarieven

Tarieven 2018

Kamers Prijzen
Tweepersoonskamer met douche/toilet, tweepersoonsbed – 1e etage €62,50
Tweepersoonskamer met bad of douche/toilet, aparte bedden – 1e etage €72,–
Zeer ruime tweepersoonskamer met douche/toilet, zithoek,radio-cd speler en
eigen uitgang naar het terras, aparte bedden – begane grond
€92,50
Tweepersoonssuite, bestaande uit een zitkamer, een slaapkamer (aparte bedden), een verbindingshal en een badkamer met douche/toilet – 1e etage €92,50


Toeristenbelasting € 0,90 per persoon per nacht (vanaf 18 jaar).

De vermelde prijzen gelden per kamer per nacht, exclusief toeristenbelasting en ontbijt. De kamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van sanitair zoals boven vermeld, telefoon en haardroger. Gratis WiFi.

Op enkele kamers is het mogelijk om een derde bed te plaatsen. De kosten hiervoor bedragen € 15,00 per nacht.

Royaal ontbijtbuffet: € 9,25 per persoon.

Op maandag-, woensdag-, vrijdag- en zaterdagavond serveren wij op reservering een 4-gangen menu voor € 27,00 p.p. Indien u op één van deze dagen aankomt en die avond bij ons wilt dineren, gelieve dit bij reservering op te geven. Lunch serveren we niet.

Op de dag van aankomst is uw kamer vanaf 16.00 uur tot uw beschikking en op de dag van vertrek verzoeken wij u de kamer om uiterlijk 10.30 uur te verlaten. Op zondag is het hotel gesloten tot 16.00 uur, dit is onze vrije middag en u kunt dan niet eerder inchecken dan vanaf 16.00 uur. Wij verzoeken onze gasten vriendelijk dit te respecteren, veel dank bij voorbaat !

Het hotel is rookvrij.
Huisdieren zijn niet toegestaan.


In het voor- en najaar (m.u.v. het hemelvaart- en pinksterweekend) gelden onze diverse arrangementen met interessante kortingen.
Klik hier voor meer informatie.

Hemelvaart- en Pinksterweekend
Tijdens het Hemelvaart- en Pinksterweekend zijn geen verblijven van één of twee nachten mogelijk. Er zijn dan alleen verblijven van minimaal 3 nachten mogelijk (Hemelvaart do-vrij-za en Pinksteren vrij-za-zo) inclusief ontbijt en 2x diner.


Verblijven van één nacht
Zeker zijn gasten voor één nacht ook welkom bij ons. Echter, gezien onze kleinschaligheid kunnen verblijven voor één nacht ons ook blokkeren bij het aannemen van boekingen voor langere verblijven. Vandaar dat wij alleen reserveringen voor één nacht aannemen als dit aansluit op een bestaande boeking. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor.

Op alle boekingen zijn onze reserverings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing. Klik hier voor onze voorwaarden. Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten.