Tarieven

Tarieven 2024

Indien u rechtstreeks bij ons reserveert heeft u altijd het voordeligste tarief! Reserveer hier

Kamers Prijzen
Tweepersoonskamer met douche/toilet, tweepersoonsbed (140cm) – 1e etage €74,00
Tweepersoonskamer met bad of douche/toilet, aparte bedden – 1e etage €87,00
Zeer ruime tweepersoonskamer met douche/toilet, zithoek,muziek speler, Nespresso en
eigen uitgang naar het terras, aparte bedden – begane grond
€110,-
Tweepersoonssuite, bestaande uit een zitkamer, een slaapkamer (aparte bedden), een verbindingshal en een badkamer met douche/toilet – 1e etage €110,-


Toeristenbelasting 1,10 euro per persoon per nacht (vanaf 18 jaar).

De vermelde prijzen gelden per kamer per nacht, exclusief toeristenbelasting en ontbijt. De kamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van sanitair zoals boven vermeld, telefoon en haardroger. Gratis WiFi. Bij een verblijf van slechts één nacht behouden wij het recht om een toeslag te berekenen van euro 10,- per kamer.

Op enkele kamers is het mogelijk om een derde bed te plaatsen. De kosten hiervoor bedragen € 15,00 per nacht.

Royaal ontbijtbuffet: € 12,00 per persoon.

Het is op alle avonden, behalve zondag en donderdag, mogelijk om bij ons te dineren. Indien u op één van deze dagen aankomt en die avond bij ons wilt dineren, gelieve dit bij reservering op te geven. We serveren een 3-gangen menu voor 35,00 euro per persoon.

Op de dag van aankomst is uw kamer vanaf 16.00 uur tot uw beschikking en op de dag van vertrek verzoeken wij u de kamer om uiterlijk 10.30 uur te verlaten.

Het hotel is rookvrij.
Huisdieren zijn niet toegestaan.


Arrangementen
In het voor- en najaar (m.u.v. het hemelvaart- en pinksterweekend) gelden onze diverse arrangementen met interessante kortingen.
Klik hier voor meer informatie.

Paas-, Hemelvaart- en Pinksterweekend
Tijdens het Paas-, Hemelvaart- en Pinksterweekend zijn geen verblijven van één of twee nachten mogelijk. Er zijn dan alleen verblijven van minimaal 3 nachten mogelijk (Hemelvaart do-vrij-za en Pasen/Pinksteren vrij-za-zo) inclusief ontbijt en 3x diner en 2x diner met Hemelvaart.


Verblijven van één nacht
Zeker zijn gasten voor één nacht ook welkom bij ons. Echter, gezien onze kleinschaligheid kunnen verblijven voor één nacht ons ook blokkeren bij het aannemen van boekingen voor langere verblijven. Vandaar dat wij alleen reserveringen voor één nacht aannemen als dit aansluit op een bestaande boeking. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor. Tevens behouden wij ons het recht voor een toeslag te berekenen van 10,00 euro.

Voorwaarden
Op alle boekingen zijn onze reserverings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing. Klik hier voor onze voorwaarden. Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten.